Tävlings semester i italien.

Tycker du om att titta på NASCAR eller Formel 1 tävlingar på TV? Vill du kombinera den passionen med en tur till ett eller flera av de många länder som är värd för Formel 1-tävlingar varje år?

Om så, varför inte boka F1 semester i år? Dessa helgdagar kombinerar pulshöjande action med några av de mest spännande städerna i världen. Om din resande partner inte är så mycket för racing så finns det alltid andra saker att göra alltför såsom shopping, sightseeing, eller bara koppla av med en god bok på straden i monza.

 

Formel Tours är specialiserat på Grand Prix händelser i just italien och deras hemma bana vid namn Monza race way. Alla paket kan anpassas för att inkludera rundturer, Formel 1 rundturer, träffa och hälsa på Formel 1-förare eller andra extra aktiviteter som skulle göra din vistelse ännu trevligare.

F1 Privat är specialiserat på lyx Formel 1 rundturer. Deras paket kan innehålla privata sedaner, helikopter överflygningar, premium Formel 1 biljetter, premium läktaren sittplatser, yacht tittande, privat terrass visning, helt tillgodoses och öppen bar visning, Formel 1 Paddock Club tillgång, grop turer, partyinbjudningar, VIP bord på toppklubbar och fester, exklusiva gåvor, lustjakt, privata eskort utflykter, och till och med privata jetplan. Deras presenterade lopp för 2012 är Gran Premio d’Italia på Monza, Italien 7-9 september 2012, Abu Dhabi Grand Prix på Yas Island (2-4 november 2012), USA Grand Prix i Austin Texas (November 17- 19, 2012), och den brasilianska Grand Prix i Sao Paulo, Brasilien (23-25 November 2012). Alla deras turer inkluderar lyxiga 5-stjärnigt boende i ditt val och flygresor (ekonomi, första klass, eller privat jet).

 

Varför inte boka F1 semester i år? Dessa helgdagar kombinerar pulshöjande action med några av de mest spännande städerna i världen. Om ditt resande partner är inte så mycket i racing, det finns alltid andra saker att göra alltför såsom shopping, sightseeing, eller bara koppla av med en god bok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *