Intressanta ställen att bo på Bali

Seminyak

Viceroy Bali Resort, Indonesia

Seminyak Bali nuvarande hotspot och är ett färgstarkt område fyllt med privata villor, eleganta restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Det är nära till stranden och allt du behöver för att uppleva en mer sofistikerad sida av ön.

Kerobokan

Bulgari-Bali-exterior

Kerobokan är mer av ett bostadsområde som tas bort från den hektiska takten i Seminyak men ändå tillräckligt nära för att njuta av kvalitet mat och dryck utan att behöva resa långt.

Umalas
BaliPAVILION_TORAJA
För dem som tycker att gömmas undan från vanliga turismen, sedan en privat villa i Umalas är platsen att vara. Det är ett naturskönt läge med slingrande vägar och ris terrasser. Umalas är också känd för sin världsklass ridcenter och ridturer.

Canggu

När en sömnig fiskeby där ris terrasser möter havet, är Canggu nu en populär plats för utlands hem och notably en state-ofthe-art sportcenter och klubbhus.
Indonesia-bali-800x1280

Ubud

Som det kulturella och konstnärliga hjärta Bali, lockar Ubud resenärer som söker personlig time out för att reflektera och återuppliva. Det är platsen att återupptäcka naturen eller njuta av en traditionell prestanda dans och musik.

Jimbaran

Beläget strax söder om flygplatsen, ligger Jimbaran en livlig by och hem till en blomstrande fiskeindustri. Det är en familj orienterade område med en säker strand för barn att simma och leka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *