Resor i Norge du inte får missa.

Landet Norge är en av de mest spännande och underbara länder där picturistique kuster och vackra fjordar utgör några av de bästa attraktionerna här. Besöker du det här underbara landet så har vi dem platser du måste se. I denna artikel ger vi dig de bästa attraktionerna i detta land som är ett måste besöka när du reser till detta land.


Anna , 2004

1. Viking Ship Museum, Oslo

Detta museum är hem för flera artefakter av den historiska vikingatid med upptäckter från de platser i Gokstad, Oseberg och Tune och andra Viking gravar runt Oslofjorden. Med Norge visumprocessen nätet, kan du enkelt få en snabb visum och besöka denna vackra museum för en nostalgisk resa ner den 9: e århundradet era av blodtörstiga krig och plundring. Det som är så spännande med den här attraktionen är att detta museum har ett bevarade träskepp som används för Viking krig tillsammans med andra små båtar, en utsmyckad vagn, verktyg och redskap som används under denna period och sele och textilier objekt.


Diana Robinson , 2013

2. Bergen Aquarium, Bergen

Denna spännande attraktion lockar besökare så som både gamla och unga från hela världen. Bildades år 1960, är det hem till en stor variation av vattenlevande däggdjur, reptiler och fiskar. Att bilda en levande del av den lokala identiteten, kan besökarna titta på i fascination på nära håll, de underbara och ovanliga verk av den lokala faunan som inträffar under vattenytan. Med en lokal biograf hall inne, 3D-filmer som har Turtle Vision och Willy: s Undersea Wondershow är några av de underhållande höjdpunkterna här särskilt för yngre barn.

 3. Geirangerfjorden

Denna vackra fjorden består av en lång, narrowinlet med branta sidor eller klippor som skapades av glacial erosion. Itstands nu som en av de mest besökta platserna för turister från hela världen. Känd för sin picturistique landskap och rustika byar i närheten, fångar denna fjorden den perfekta naturliga skönheten i det norska landet. Med branta och klippiga berg utspridda på kusten och skummande vattenfall faller från tandade toppar, kommer ett besök här vara en fängslande upplevelse. Besökare kan enkelt få aNorway visum på nätet och få glada med denna av en snäll naturupplevelse.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *